top of page

CADEAUTIP

Invulboek pakket

Ben je opzoek naar een uniek cadeautje of wil je zelf graag aan de slag met die stapels foto's? Stel dan je eigen invulboek pakket samen en je kunt direct aan de slag. Dit pakket bevat alles wat je nodig hebt om jouw invulboek in te vullen: een invulboek, papierprintjes, stickers en meer! Wist je dat je zelfs de sticker op de doos kunt personaliseren met je eigen tekst, perfect dus om als cadeau te geven. 

Studio Mamengo Hard_Soft Cover03.jpg

Invulboeken

Begin met het kiezen van je invulboek. Is het invulboek voor jezelf of geef je hem cadeau? Bij sommige invul-boeken kun je ook kiezen tussen een soft- of hardcover. 

Studio Mamengo Stappenplan Invulboek_18.jpg

Papierblokken

Hoe vul je je invulboek? Met foto's... en mooie papiertjes natuurlijk! Onze papierblokken zijn met zorg samengesteld. Kies uit onze verschillende kleuren en patronen.

Studio Mamengo Mijn Eerste Jaar Invulboek1.jpg

Stickers

Maak je invulboek helemaal af met onze stickers. Zo hebben we niet alleen geïllustreerde stickers maar ook stickers die perfect aansluiten op onze papierblokken.

Studio Mamengo Cadeaupakketten 05.jpg

Personaliseren

Is het pakket een cadeau? Dan kun je gratis gebruik maken van onze personalisatie service! Laat jouw boodschap achter en wij zorgen voor een uniek label op de doos.

bottom of page