top of page

Over Studio Mamengo

Be creative, be flamazing!

Als je benieuwd bent wie jouw pakketje inpakt, dan ben ik dat! Mijn naam is Carmén Huisman (links op de foto) en Studio Mamengo is onderdeel van mijn freelance onderneming. Ik werk namelijk al meer dan 9 jaar met veel plezier als freelance grafisch designer.

 

Studio Mamengo staat voor persoonlijk contact, unieke producten en ontwerpen op maat. Samen met beste vriendin Madicke (rechts op de foto) zorg ik ervoor dat het hele proces goed verloopt. Het begint met een idee dat uitgewerkt wordt tot ontwerp. Dit ontwerp wordt helemaal uitgedacht, tot aan de papiersoort en afwerkingen aan toe. Daarna is het tijd voor een proefdruk. Zodra de proefdruk dubbel gecheckt is, kan het product toegevoegd worden aan de webshop en kunnen jullie het product bestellen. Ik pak je bestelling altijd als een klein cadeautje in. Daarna fiets ik naar het postpunt om daar jouw bestelling af te geven. 

 

Ik wens je veel plezier met je (toekomstige) aankoop.

Liefs,
Carmén en het Studio Mamengo team

Studio Mamengo Carmen 24.jpg

Team Studio Mamengo

Studio Mamengo Carmen 43.jpg

Carmén

Eigenaar van Studio Mamengo, ontwerpt met liefde nieuwe producten en pakt met zorg jullie bestellingen in.

Studio Mamengo Madicke 49.jpg

Madicke

Is er vanaf het eerste moment bij, is onderdeel van de Mamengo naam en helpt in haar vrije tijd met van alles rondom de webshop. 

Studio Mamengo Lisa 41.jpg

Lisa

Zorgt voor de zichtbaarheid van Studio Mamengo, verzorgt de (product)fotografie en beheert onze social media kanalen.

studio mamengo op de markt_edited.jpg
studio mamengo jaarmarkt 2022.jpg

Het verhaal achter Studio Mamengo

In 2015 begon ik mijn freelance avontuur als grafisch designer. Kort daarna opende ik mijn webshop(je) met eigen ontworpen tassen en cadeautjes. De webshop begon onder de naam CARMÉN HUISMAN SHOP, maar toen beste vriendin Madicke steeds vaker meehielp (met producten ontwerpen, op marktdagen, tijdens workshops, met spelling- en ontwerp checks en nog veel meer) wilde ik iets anders met de naam doen.

 

In 2019 doopte ik de naam om naar Studio Mamengo, wat staat voor MA van Madicke (om haar op die manier te bedanken voor al haar hulp), MEN van Carmén (mijn eigen naam) en GO van flamingo (wij zijn beide gek van flamingo's, vandaar dat we dit er ook zeker in wilde hebben).

 

En met een nieuwe naam mocht een nieuw jasje niet ontbreken, zo kwam er een nieuw logo, nieuwe huisstijl en nieuwe webshop. En als klap op de vuurpijl verkopen we sinds dat jaar ook onze producten via Bol.com. Daar zijn we natuurlijk erg trots op.

bottom of page