top of page
Studio Mamengo Papierblok A5 Zwart-wit 01_edited.jpg
studio mamengo carmen najaar 2023.jpg
Studio Mamengo Stickers baby tipi_edited.png

Lieve klanten,

 

Zoals jullie misschien wel weten, wordt de webshop gerund door een klein team met mij (Carmén) aan het roer. Het najaar van 2023 gaat er iets anders uitzien voor mij; ik word namelijk voor het eerst mama! Vanaf september 2023 t/m eind december 2023 ben ik (grotendeels) met zwangerschapsverlof. 

 

Natuurlijk blijft de webshop van Studio Mamengo gewoon open en kun je ook gewoon zoals normaal je bestelling plaatsen. Er staat namelijk een lief team klaar om tijdens mijn verlof jullie pakketjes in te pakken, jullie vragen te beantwoorden en jullie retouren te verwerken.

Houd rekening met een iets langere levertijd en reactietijd dan dat je van ons gewend bent. Check hieronder de levertijden. Alvast bedankt voor jullie begrip en alvast veel plezier met je bestelling!

Liefs, Carmén

PAKKETJES INPAKKEN & VERZENDING

OKT
2023

1 t/m 31 oktober 2023

 

Wij pakken jullie bestellingen 1x per week in.

 

Spoed? Stuur ons een mail via webshop@studiomamengo.nl

DEC
2023

1 t/m 31 dec 2023

 

Wij pakken jullie bestellingen 3x per week in.

 

Spoed? Stuur ons een mail via webshop@studiomamengo.nl

NOV
2023

1 t/m 30 nov 2023

 

Wij pakken jullie bestellingen 2x per week in.

 

Spoed? Stuur ons een mail via webshop@studiomamengo.nl

JAN
2024

Vanaf 1 januari 2024

 

Vanaf begin januari geldt weer de normale levertijd.

VRAGEN, VOORRAAD & RETOUR

Heb je een vraag over je bestelling? Is een product niet op voorraad? Of ben je toch niet tevreden over het product? Tijdens deze periode kun je voor alle deze (en andere) vragen contact met ons opnemen via webshop@studiomamengo.nl. Wij doen ons best zo snel mogelijk te reageren.

SOCIAL MEDIA

'Je bent met verlof, maar toch zien we foto's komen op social media?' Dat klopt! Want ook mijn lieve team zal de socials van Studio Mamengo bijhouden. Natuurlijk zal ik af en toe ook wat persoonlijke verhalen delen, maar daar blijft het natuurlijk wel bij! Ook hoop ik bij te kunnen springen rondom de drukke feestdagen periode zodat jullie Sinterklaas- en Kerstcadeautjes op tijd bij jullie bezorgd worden.

bottom of page